Vangen Skistue

I hjerte av Østmarka❤️

Vangen ligger sentralt i Østmarka, med utsikt mot idylliske Tonekollen. Stua som eies av Skiforeningen, har overnattingsmuligheter, men drives i dag mest som leirskole for barn i ukedagene. Det er også et populært sted for kurs, eventer,  klasseturer, selskaper og seminarer. Vangen har også utleie av kanoer.

Det er et hav av turmuligheter rundt Vangen, med Tonekolle og Mosjøen som nærmeste nabo, enten om man padler seg en tur i Mosjøen og kanskje glir ned til Børtervanna (padleeldorado) eller går seg en tur til Tonekollen (en av de fineste) med utsikt til Holmenkollen, Norefjell og Gaustatoppen m.m. Man kan også få gode turtips av oss både sommer og vinter.

Med våre 48 sengeplasser og 16 rom er Vangen et perfekt sted for små og store selskap, skoleklasser, leirskoler, teambuilding og arrangement med overnatting kort vei fra byen. Men samtidig midt i vakre Østmarka. 

Høsten 2023

Hva skjer på Vangen høsten 2023

  • Østmarka bugner nå  av sopp, blåbær og tyttebær
  • Tonekollen på en klar høstdag, har du vært der? (uforglemmelig)
  • Aktivitetsdag med Skiforeningen.no 15.oktober. Gratis runderidning og aktiviteter. Mer info kommer!
  • Kanoutleie helt til isen legger seg. (Booking: vangenskistue@gmail.com)


Åpningstider: 2023

  • Åpent alle dager fra kl 09 - 15.00 (16 i helgene)
  • Vangen holder sommerstengt fra. 08.07 t.o.m 28.07
  • Vi har stengt julaften, 1. juledag, nyttårsaften, 1. nyttårsdag og 17. mai

Barnehage/skole

Vangen leirskole/besøksgård ligger i hjertet av Østmarka, nærmere bestemt i Rausjømarka 34 km2 med villmark som eies av Oslo Kommune og ligger i Enebakk kommune. Skistua eies av Skiforeningen. Vi har i over 40 år drevet leirskole/besøksgård i ukedagene/helgene, og er et meget populært tilbud for barn og ungdom.

Aktivitetene på Leirskole/Besøksgården blir drevet av Oslo Kommune/Bydel Søndre Nordstrand

Kontakt oss

Vangen Skistue

Vangenveien 367, 1404 Siggerud

64865481