SKIFORENINGEN
FRILUFTSETATEN
TOM STENSAKER

Forretter

Skalldyrtallerken
Div. skalldyr severt med salat,
dressing, toast

Røkelaks på toast
Med eggerøre, stuet spinat

Røkelaks med fersk parmesan
Kapers, gressløk, olje

Skinke og melon

Hovedretter

Reinsdyrfilet
Kokte el. fløtegratinerte poteter,
grønnsaker, tyttebær

Reinsdyrstek
Kokte el. fløtegratinerte poteter,
grønnsaker, tyttebær

Hjortefilet
Kokte el. fløtegratinerte poteter,
grønnsaker, tyttebær

Lammestek
Kokte el. fløtegratinerte poteter,
grønnsaker, tyttebær

Oksestek
Kokte el. fløtegratinerte poteter,
grønnsaker, tyttebær

Spekebord med rømmegrøt

Jegergryte
Ris, hjemmelagede rundstykker

Hovedretten blir servert to ganger

Desserter

Multekrem

Hjemmelaget karamellpudding

Vangens hjemmelagede
fruktsalat med is


Oppsett av kaffe/kake/gavebord



Drikke

Musserende vin

Rødvin / Hvitvin

øl

Mineralvann



Kontakt oss for å høre dagens tre-retter